Web
Analytics Made Easy - StatCounter
In Navolging van onderstaande workshops geven we lezingen/workshops op locatie.

Tijdens een bijeenkomst krijg je inzicht in hoe hormonen ons lichaam regeren, wat de invloed is van ons zenuwstelsel op stressklachten, burn-out en trauma. Daarnaast leer je stress-signalen in je lichaam herkennen en geven we je verschillende technieken om spanningsklachten te verminderen. Deze informatie is bruikbaar voor jezelf maar ook eventueel voor je clienten.

We geven workshops aan groepen van 15-20 personen voor teams binnen bedrijven, scholen maar ook aan zelf samengestelde gezelschappen.

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-12330505

WORKSHOP “EEN ANDERE KIJK OP STRESS en TRAUMA"

Met veel plezier hebben wij - Maria van Genugten en Paula van Genugten - dit voorjaar een aantal keer de workshop “een andere kijk op stress en trauma” gegeven. Vanwege de enthousiaste reacties geven we op 9 oktober 2019 een vervolgbijeenkomst.

Wij beginnen met een korte samenvatting van wat we vorige keer besproken hebben. Vervolgens zullen we de theorie verder uitdiepen aan de hand van praktisch bruikbare schema’s. Schema’s waarin meer helderheid wordt verkregen over de invloed van stress en trauma op het hormoonsysteem, op het zenuwstelsel en op het algehele welbevinden. Daarna laten we aan de hand van praktijkvoorbeelden zien en ervaren wat een lichaamsgerichte benadering kan betekenen bij spanningsklachten.
Je kunt je eigen casuïstiek inbrengen en uiteraard is er alle tijd voor het stellen van vragen.
We sluiten af met enkele oefeningen die je voor jezelf of in je praktijk kunt gebruiken om bewust te worden van spanningen in het lichaam en deze op te lossen.

“In de praktijk worden we steeds vaker gevraagd om ons licht te laten schijnen over cliënten en hun problematiek die vastlopen binnen hun werk of privé, waarbij de gangbare benadering om een aanvulling vraagt. Graag kijken we of wij met onze benadering ook jou een stukje verder kunnen helpen”.

Deze workshop wordt aangeboden aan deelnemers van één van de vorige workshops of mensen die al enigszins bekend zijn met de lichaamsgerichte benadering van spanningsklachten.

Datum: woensdag 9 oktober
Locatie: De Boerderij, Pastoor Hordijkstraat 5, Rosmalen (gratis parkeren achter De Boerderij)
Kosten: € 25,-
De workshop duurt van 19.30 - 21:30 uur (inloop vanaf 19.00 uur met thee en koffie).

maria en paula van genugten

 

 

  • 1
  • 2

Icoon afspraak maken

Houten

Osteopathie Houten
Paula van Genugten
Randhoeve 221 //unit 2.01
3995 GA Houten
Tel.: 06-12330505
ma-di-do-vrij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
 direct aanmelden
Route beschrijving

Den Bosch

Osteopathie Den Bosch
Paula van Genugten
van Berckelstraat 32
5211 PH Den Bosch
Tel.: 06-12330505
woensdag
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct aanmelden
Route beschrijving