Web
Analytics Made Easy - StatCounter

WORKSHOP “EEN ANDERE KIJK OP STRESS en TRAUMA"

Op dinsdag 15 januari geven Maria van Genugten en Paula van Genugten een workshop met als onderwerp, “een andere kijk op stress en trauma ”.
De workshop begint met uitleg over het ontstaan van stress en trauma. Daarna laten we de deelnemers ervaring opdoen met onze manier van werken, en diepen we veel voorkomende klachten verder uit. Uiteraard is er alle tijd voor vragen.
Maria is sociaal psychiatrisch verpleegkundige en traumatherapeut, en werkt volgens de oplossingsgerichte methodiek. Zij past EMDR en EFT toe in de behandeling om trauma’s te verwerken.
Paula, van oorsprong fysiotherapeut, is sinds 2004 osteopaat. Daarnaast heeft zij de opleiding Somatic Experiencing gedaan tot lichaamsgericht traumatherapeut. Zij neemt het lichaam als uitgangspunt om spanningen op te sporen en te verhelpen.

“Samen zijn we steeds meer overtuigd dat lichaamsgericht werken een belangrijke aanvulling is op gesprekstherapie. We hebben ieder onze methodes om spanningen en trauma's op te sporen en op te ruimen.
Daar willen wij graag meer over vertellen en het laten ervaren."

Aanmelden of vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kosten: €10,=.
Locatie: De kamers van Conijn, Sint Jorisstraat 23 te 's- Hertogenbosch.
(De auto kun je in parkeergarage Wolvenhoek parkeren).
Inloop: 19.00 uur met thee en koffie.
De workshop duurt van 19.30 - 21:30 uur.
Bekijk onze websites voor meer informatie en andere workshops.
Maria: www.mariavangenugten.nl 
Paula: www.osteopathiehouten.nl 

 

Nieuw in Den Bosch:

Osteopathie bij Fysio4Den Bosch

Per 1 november opent osteopaat Paula van Genugten haar nieuwe praktijk in het pand van Fysio4Den Bosch aan de van Berckelstraat 32.

Osteopathie in het kort:
Alles in het lichaam beweegt, van spieren tot bloedvaten, van ingewanden tot botten. Deze beweeglijkheid is nodig om gezond en zonder klachten te kunnen functioneren. Osteopathie is een geneeswijze waarbij de bewegingen van en in het lichaam onderzocht worden. Het is een veilige behandelwijze, waarbij een uitgebreid onderzoek uitgangspunt is van de behandeling.
Bij de behandeling worden met zachte manipulaties lichaamsweefsels handmatig soepel gemaakt. Door de vitaliteit van deze structuren te verbeteren kom je letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten. Dat betekent minder of geen pijn, meer bewegingsvrijheid en meer rust in je lijf.

Osteopathie kan voor verschillende klachten helpen bij alle leeftijden.
Baby’s en kinderen worden behandeld voor klachten als huilen, darmkrampjes, reflux, moeite met drinken, voorkeurshouding, onrustig slapen en motorische achterstand. Volwassenen kunnen behandeld worden voor hoofdpijn, nekklachten, rugklachten, buikklachten, slaapproblemen, incontinentieklachten, en voor hormo- nale of emotionele problemen.

Met veel plezier werk ik nu gedurende vijftien jaar als osteopaat in Houten. Door diverse vervolgopleidingen
en samenwerking met zorgverleners uit andere disciplines ben ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Vanaf heden werk ik op woensdag (ochtend) bij Fysio4denbosch. U kunt vrijblijvend contact opnemen om te overleggen of uw klachten of problemen behandeld kunnen worden met osteopathie.

Meer informatie over osteopathie en indicaties voor behandeling vind je op mijn website: www.osteopathiehouten.nl
Paula van Genugten, geregistreerd osteopaat DO-mro, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel 06-12330505

 

Icoon afspraak maken

Houten

Osteopathie Houten
Paula van Genugten
Standerdmolen 10-H
3995 AA Houten
Tel.: 06-12330505
ma-di-do-vrij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct aanmelden
Route beschrijving

Den Bosch

Osteopathie Den Bosch
Paula van Genugten
van Berckelstraat 32
5211 PH Den Bosch
Tel.: 06-12330505
woensdag
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct aanmelden
Route beschrijving